Opplev nye fisketurer i Norge

Opplev nye fisketurer i Norge

Planlegger du å dra på fisketur i sommer? Ja, da er det flere muligheter både for deg som vil dra på fisketur alene eller sammen med andre. Kom deg ut i naturen og bli inspirert til å dra på fisketur uansett om du er nybegynner eller erfaren. Laster du ned appen Perfish vil det bli enklere å finne ditt nye fiskevann!

Dra på fisketur alene og finn din indre ro

Det kan være veldig avslappende å dra på fisketur alene, og den indre roen vil for mange prege opplevelsen. For noen kan det bli en tålmodighetsprøve grunnet den lange ventetiden, men når du først får napp vil du nok ikke stoppe med det første. Skal du på tur alene er det viktig å ha med seg rikelig med mat, selv om det du aller helst ønsker er å spise selvfanget fisk.

Fisketur med vennegjengen

Lyst til å gjøre noe annerledes med venner i sommer? Fisketur er den perfekte aktiviteten for alle i vennegjengen, selv for de som aldri har gjort det før. Gjør turen til noe mer enn bare en fisketur, ta med god mat, deilige hengekøyer og noe godt i glasset så blir turen like hyggelig for de som ikke står først i kø med fiskestanga. Tenn i tillegg opp et bål som er hyggelig å samles rundt når mørket senker seg. Hva gir vel bedre stemning enn en sen sommerkveld med gode venner, latter, nyfisket fisk og kanskje en gitar?

Pakkeliste til fisketur, uansett hvem du drar med og hvor dere skal: Viktig å ha med på fisketur:

  • Fiskekort, last ned Perfish-appen her
  • Fiskestang, snøre og snelle
  • Flere typer sluker til ulike type fisk
  • Noe godt å spise, da det ikke er noen garanti for fangst
  • God kniv til å sløye fisk
  • Førstehjelpsutstyr
  • Myggspray
  • Godt med klær og ekstra sokker

Ta med kjæresten på fisketur

En fisketur kan være like romantisk som den er avslappende. Ta med deg kjæresten, overrask med en deilig lunsj og prøv å fisk det store fangsten til måltidet. Men husk å ha med noe i reserve om dere ikke har fiskelykken med dere. Er dere glad i naturen og de flotte omgivelsene vil vi anbefale å legge inn en overnatting på turen også. Ta med dere noen hengekøyer og nyt solnedgangen mens dere skåler kjærlig med hverandre. Å skape en romantisk stemning trenger ikke å være så komplisert!

Fisketur med familien

Om du skal ha med hele familien på fisketur, både fra unge til gamle, vil vi anbefale å holde planene enkle. Finn det nærmeste vannet gjennom Perfish sin app, så er det ikke så langt å gå, samtidig som sannsynligheten for fisk er stor. På den måten vil barna mest sannsynlig engasjere seg noe lenger, enn om de måtte ha ventet flere timer for et napp. Legg til rette for at fisketur er gøy med egne fiskestenger til de minste. Kanskje skulle du laget en liten konkurranse, slik at både barnebarn og bestemor kan få en god latter sammen? Men som et siste tips vil vi anbefale deg å dra til en fiskeplass hvor det rom for noen andre aktiviteter for barna. Da vil både dere og de unge slappe mye bedre av!

Planlegg fisketuren i Perfish-appen her

Uansett om du skal fiske alene eller med andre har du alltid mulighet til å kunne få fisk. Planlegg turen din her med Perfish-appen og tilpass fiskemetoden for deg eller de du skal på tur med. Last ned appen her for mer informasjon!

Lukk meny